Facebook Twitter Pinterest You_Tube
winter camp pop up store with Weltevree!

winter camp pop up store with Weltevree!

29 November 2013


Met trots presenteren we de Winter Camp Pop Up Store in de Weltevree brandstore in Hôtel Droog, Amsterdam.

Winter_Camp_Weltevree_urbans_and_indians.jpg

In de brandstore presenteert productlabel Weltevree haar collectie met klassiekers als de Stonestove van Dick van Hoff en de Dutchtub van Floris Schoonderbeek. Prachtige kachels, rudimentaire buitenovens, houtgestookte buitenbaden, mobiele schommels en veel meer buitengeluk. Een collectie producten die beantwoordt aan bijna vergeten behoeftes: het avontuur opzoeken in je achtertuin met warmte, vuur, water en buiten zijn. Een taal die het merk urbans and indians ook graag spreekt.

Met veel plezier presenteren Weltevree en urbans and indians dan ook hun winter camp pop up store. Urbans and indians gaat de collectie van Weltevree aanvullen met canvas rugzakken, stoere thermosflessen, retro vlinderstoelen, klassieke zakmessen, wollen dekens, handgemaakte olielampen, klassieke stormlantaarns, kampvuurpannen en meer. Een unieke kans voor iedereen die houdt van campfire chic and outdoor rock’n roll om de collecties van beide merken live te bekijken en fijne cadeaus te kopen! Zonder verzendkosten that is. Dat scheelt weer een vuurvork! Kom dus gerust voelen aan de tassen, kom zitten in de stoelen en kom schijnen met de houten zaklamp.

WinterCampPopUpStore12LR.jpg

De brand store van Weltevree is te vinden in Hôtel Droog, in de Staalstraat in hartje Amsterdam. Hôtel Droog staat garant voor een bijzondere hospitality & shopping experience. In het prachtige 17e-eeuwse pand bevinden zich behalve de brandstore van Weltevree, ook de winkel van Droog Design, de exclusieve kledingwinkel Kabinet en een tentoonstellingsruimte met exposities. U hebt toegang tot een prachtige binnentuin, de Fairytale Garden, kunt heerlijk lunchen in het restaurant en zelfs slapen in de hotelkamer die het pand rijk is. De winter camp pop up store van Weltevree en urbans and indians bevindt zich op de begane grond achter de tuin. Wees welkom!

WinterCampPopUpStore2LR.jpgWinterCampPopUpStore5LR.jpg

WINTER CAMP POP UP STORE

locatie:       Hôtel Droog, Staalstraat 7b, 1011 JJ Amsterdam
open:          dinsdag t/m zondag van 11-18u
                  (meer info via www.hoteldroog.nl)

EXTRA:      koek en zopie middag met vuur, warme hapjes en drankjes.
                  Zondag 15 december 2014: 14 tot 17u. Komt allen!  

 
De Winter Camp Pop Up Store is een samenwerking tussen Weltevree en urbans and indians. De winkel is inmiddels gesloten.

Meer weten over Weltevree? --> Bezoek hier hun website!

reacties ( 0 )    |    plaats hier je reactie
Geef je reactie
* Verplichte velden zijn gemarkeerd met
*
Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.
*
*
*
laat dit veld leeg
Facebook Twitter Pinterest You_Tube