Facebook Twitter Pinterest You_Tube
Onze collectie  blijft te koop bij Weltevree

Onze collectie blijft te koop bij Weltevree

7 February 2014


Picknickfans, stadshouthakkers, vuurtjesstokers, roadtrippers, kampeerfans & andere buitenlui kunnen voor de mooiste buitenspullen nu blijvend terecht bij Weltevree en urbans and indians. De collecties van beide merken zijn voortaan permanent te koop in de brandstore van Weltevree in Hôtel Droog. Daarmee heeft Amsterdam een nieuwe hotspot voor iedereen die graag het avontuur opzoekt, in de achtertuin, het stadspark, strand, bos, kampeerterrein of andere delen van de wijde wereld.

voortzetting_Weltevree_urbans_pop_up1.jpg

Weltevree en urbans and indians presenteerden in december de Winter Camp Pop Up Store in de Weltevree brandstore in Amsterdam. Vanwege de vele positieve reacties gaan Weltevree en urbans and indians nu gezamenlijk een nieuwe lente tegemoet! In de brandstore presenteert productlabel Weltevree haar collectie met klassiekers als de Stonestove van Dick van Hoff en de Dutchtub van Floris Schoonderbeek. Prachtige kachels, rudimentaire buitenovens, houtgestookte buitenbaden en mobiele schommels. Producten die beantwoorden aan bijna vergeten behoeftes: het avontuur opzoeken in je achtertuin met warmte, vuur, water en buiten zijn. Een taal die urbans and indians ook graag spreekt.

Urbans and indians vult daarom de collectie van Weltevree blijvend aan met canvas rugzakken, stoere thermosflessen, retro vlinderstoelen, zakmessen, wollen dekens, handgemaakte olielampen, klassieke stormlantaarns, kampvuurpannen, en ander buitengeluk. Een Amsterdamse hotspot voor iedereen die graag het avontuur opzoekt, in de achtertuin, het stadspark, het strand of het kampeerterrein. Kom dus gerust voelen aan de tassen, kom zitten in de stoelen en kom schijnen met de houten zaklamp. >>

WinterCampPopUpStore12LR.jpg

 

 

De brand store van Weltevree is te vinden in Hôtel Droog, in de Staalstraat in hartje Amsterdam. Hôtel Droog staat garant voor een bijzondere hospitality & shopping experience. In het prachtige 17e-eeuwse pand bevinden zich behalve de brandstore van Weltevree, ook de winkel van Droog Design, de exclusieve kledingwinkel Kabinet en een tentoonstellingsruimte met wisselende exposities. U hebt toegang tot een prachtige binnentuin, de Fairytale Garden, kunt heerlijk lunchen in het restaurant en zelfs slapen in de hotelkamer die het pand rijk is. De brandstore van Weltevree en urbans and indians bevindt zich op de begane grond achter de tuin. Wees welkom!

WinterCampPopUpStore2LR.jpgWinterCampPopUpStore5LR.jpg

 

Hôtel Droog, Staalstraat 7b, 1011 JJ Amsterdam

openingstijden: za & zo: 11 - 18u (meer info via www.hoteldroog.nl)

 

Meer weten over Weltevree? --> Bezoek hier hun website!

reacties ( 1 )    |    plaats hier je reactie
19.03.2017 gepost door Jim Houtkamp
Beset lezer, Jullie hadden de Stonestove houtkachel van Wletevree in de showroom staan. Mijn vraag is of die er nog staat en of die te koop is. De productie is (tijdelijk) gestopt bij Weltevree en ik ben op zoek naar een showroom model. Ik hoor het graag, groet Jim Houtkamp Utrecht
Geef je reactie
* Verplichte velden zijn gemarkeerd met
*
Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.
*
*
*
laat dit veld leeg
Facebook Twitter Pinterest You_Tube