Facebook Twitter Pinterest You_Tube
Voor alle fans van Camping Bakkum!

Voor alle fans van Camping Bakkum!

24 September 2013


Camping Bakkum aan de Noord-Hollandse kust is een begrip. En als je eenmaal bent aangestoken door het Bakkum-virus, blijf je er terugkomen. Textielontwerper Marina van Tuikwerd is zo'n fervend Bakkum-ganger. Vanuit haar liefde voor de duincamping, ontwierp ze een speciale Bakkum-theedoek met een ingeweven patroon. Centraal staat de kenmerkende schelpvormige plattegrond van de camping met daarnaast: 'Groeten uit Camping Bakkum". De doek is extra groot en gemaakt van 100% katoen. Een absolute must have voor iedereen die graag op Camping Bakkum verblijft.

urbans_and_indians_theedoek_bakkum_vlonder1.jpg

Nooit meer de weg kwijt
Marina van Tuikwerd bedacht een extra grapje: bijgevoegd is een naald en rood garen waarmee je je eigen kampeerplaats op de theedoek kunt borduren. Nooit meer de weg kwijt en altijd een leuk gespreksonderwerp tijdens de afwas. Met stip bovenaan ons verlanglijstje voor Sinterklaas!

urbans_and_indians_theedoek_bakkum_afwas.jpg

urbans_and_indians_theedoek_bakkum_detail1.jpg

urbans_and_indians_theedoek_bakkum_vlonder2.jpg urbans_and_indians_theedoek_bakkum_zitje.jpg

Textiel ontwerper Marina van Tuikwerd studeerde aan de Academie voor Industriele Vormgeving in Eindhoven en aan de Amsterdamse Gerrit Rietveld Academie. Ze werkt veelal in opdracht voor modeontwerpers, textielproducten en musea. Daarnaast ontwerpt en produceert ze eigen textielproducten en geeft ze les aan de Rietveld Academie en de Hogeschool voor de kunsten in Utrecht. Het werk van Marina van Tuikwerd is te zien geweest op divese exposities in Nederland, Tsjechoslowakije en Duitsland.

--> lees meer over Marina van Tuikwerd

--> naar de theedoeken

--> naar de shop van urbans and indians

reacties ( 0 )    |    plaats hier je reactie
Geef je reactie
* Verplichte velden zijn gemarkeerd met
*
Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.
*
*
*
laat dit veld leeg

blogposts


Facebook Twitter Pinterest You_Tube