Facebook Twitter Pinterest You_Tube
test Vietnamese BBQ

test Vietnamese BBQ

18 August 2013


De leden van het test-team van urbans and indians pakten de test van de Vietnamese BBQ grondig aan. Tegelijkertijd met de BBQ, testten de heren de hamburgers van de Turkse slager en het zwemwater van de Kralingse Plas in Rotterdam.

Zie hier hun bevindingen:

vietnamese_bbq_test_roosteren2.jpg

Bij een strak blauwe lucht toog het test-team naar de Kralingse plas, samen met salade, paprika, aubergine, garnalen, visjes, worstjes, hamburgers, briketten en de Vietnamese BBQ. Sara was er ook bij, die dag. Handig was dat de BBQ niet te groot is, en eenvoudig mee te nemen op de fiets naar het park.
Met uitzicht op het water werd de BBQ aangemaakt. Het best gaat dit met briketten. Die rusten goed op het rekje bij de bodem van de BBQ. Kooltjes zijn wellicht te klein en vallen er doorheen, waardoor de zuurstof toevoer kan worden geblokkeerd. Het klepje van de zuurstof toevoer ging helemaal open, en de BBQ was binnen no time heet genoeg om lekker snel te grillen. De BBQ is weliswaar klein, maar wordt zo heet, dat je binnen korte tijd toch veel kunt bereiden. Het bijgeleverde rekje is handig voor het grillen van groenten, garnalen, hamburgers, worstjes en visjes. Op tijd draaien, want het gaat sneller dan je denkt. 

vietnamese_bbq_test_roosteren3.jpg

Het was warm bij het vuur, dus tussendoor was het tijd voor een duik. Oordeel: 'het water was lekker, zeker als je van waterplanten houdt. Er was een fijne steiger om vanaf te springen en een balk om op te balanceren. Wij vonden het goed.'

vietnamese_bbq_test_roosteren4.jpg

Dan terug naar het grillen. Het resultaat van even flink doorgrillen en draaien, was een picknickkleed vol heerlijk eten voor 10 personen. Prima hamburgers trouwens ook! 's Avonds werd de BBQ nog even gebruikt als kleine vuurkorf. Hier is hij natuurlijk niet voor gemaakt, dus we zouden zeker niet durven te adviseren dit heel vaak te doen, maar de BBQ hield zich goed en gezellig was het zeker!

Conclusie van de test: de Vietnamse BBQ is een compacte, felle BBQ, die snel grillt en makkelijk te vervoeren is. Het test-team vindt: 'een aanrader!'

TIP: kijk of je de BBQ op een stoeptegel kunt zetten, want ook de onderkant wordt heet. Happy grilling!

vietnamese_bbq_test_avond.jpg

--> naar de Vietnamese BBQ

--> naar de shop van urbans and indians

reacties ( 0 )    |    plaats hier je reactie
Geef je reactie
* Verplichte velden zijn gemarkeerd met
*
Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.
*
*
*
laat dit veld leeg

testteam


Facebook Twitter Pinterest You_Tube