Facebook Twitter Pinterest You_Tube
Pop Up Store op Camping Bakkum >>

Pop Up Store op Camping Bakkum >>

16 June 2014


Tijdens het zonovergoten Pinksterweekend gooide urbans and indians de deuren van haar POP UP STORE open op Camping Bakkum. In een traditioneel wit tenthuisje verkochten we een karrevracht picknickkleden, slaapzakken, porseleinen stormlantaarns, buitenserviezen, hangmatten, buitenkleden, strandstoelen, koelboxen en ander buitengeluk.

Wat een feest om zoveel mensen te ontvangen in onze tijdelijke winkel! Het was voor ons trouwens een beetje een thuiswedstrijd, want urbans and indians is ontstaan omdat wij zelf ons eigen Bakkum-huisje graag mooi maken. Maar dat terzijde! ;-D 

pop_up_overview8.jpg

We keken er dan ook erg naar uit, de Pop Up Store op onze eigen Camping Bakkum. We maakten een speciale slinger om bezoekers de weg te wijzen naar ons huisje, we hadden ons mooiste buiten-goodies bij ons en deden een paar fijne Bakkum-aanbiedingen. En we stonden er helemaal klaar voor met een leuke crew die er zin in had!

pop_up_slinger4.jpg

urbans_and_indians_pop_up_store_binnen.jpgkom_binnen2.jpgurbans_and_indians_pop_up_store_brits.jpg

pop_up_store_buitenservies.jpg

Ons melamine servies van Thomas Paul bleek erg populair, net als onze Japanse toolbags, de slaapzakken en natuurlijk de vaderdagcadeau's! Ook was het leuk om de nieuwe serie Groene Heuvels te kunnen verkopen: shoppers, toilettassen en lichtgewicht picknickkleden.

urbans_and_indians_anorak_rolling_hills_shopper_scene.jpgpop_up_crew.jpg

pop_up_store_bell_tent.jpgpop_up_shuttle_kussen.jpg

Voor tent-liefhebbers hadden we onze Bell tent Sibley Ultimate 500 bij ons. Af en toe zetten we de tent even op om onze bezoekers en alle ins en outs van deze fijne katoenen tent persoonlijk over te brengen.

urbans_and_indians_anorak_scene.jpgplastic_kleden_collectie2.jpg

Het werd een mooi weekend, met veel zon en veel bezoekers. En wat een hoop leuke reacties kregen we! Van camping-gasten maar ook van mensen die nog nooit op Camping Bakkum waren geweest en speciaal voor onze Pop Up Store kwamen! Dat vonden we echt een heel groot compliment!

pop_up_overview10.jpgpop_up_laatste_bezoeker.jpg

En was het weer leuk, om onze klanten live te spreken. Dat is niet alleen heel gezellig, maar ook heel waardevol als je webwinkelier bent. Voor we het wisten, was het dan ook al weer voorbij en ging al het buitengeluk weer naar binnen! Met lichte weemoed sloten we de deuren van onze tijdelijke winkel en joegen de allerlaatste bezoeker weg. Kssssjjjjt Jonathan! Time to go, buddy!

Dank jullie wel allemaal, we hadden een topweekend!


>> Gemist? Geen probleem! Ga hier naar de webwinkel van urbans and indians!

reacties ( 0 )    |    plaats hier je reactie
Geef je reactie
* Verplichte velden zijn gemarkeerd met
*
Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.
*
*
*
laat dit veld leeg

blogposts


Facebook Twitter Pinterest You_Tube