Facebook Twitter Pinterest You_Tube
picknick a gogo!

picknick a gogo!

2 August 2012


Picknicken kan altijd en overal. Het is de ultieme vorm van pop-up glamping; kleed uitrollen, eten er op en klaar. Het record staat op 31 seconden.

 Eindeloze zomerdagen lenen zich natuurlijk heel goed voor liggen op een kleedje met je vrienden; beetje sushi er bij, beetje gooien met de frisbee. Maar ook ‘s winters is er veel lol te beleven met stamppot picknicks in het bos of warme chocolademelk aan de plas. We bedoelen maar; niet picknicken is geen optie!

picknickagogo1.jpg

 Hier een paar tips;

- Komen er veel mensen mee-picknicken? Hang alle glazen of bekers aan lange linten in een boom. Hang aan 1 lint een schaar. Stel de drank centraal op en iedereen redt zichzelf. 

- Koelbox mee voor salade, vis en vlees? Vries dan de dag van tevoren een paar plastic flessen water in. Stop ze in de koelbox. Zo blijft alles koud en heb je veel fris water bij je.

- neem een afvalzak mee.

- Mensen zouden meer moeten schommelen. Neem een lang touw en een plank mee om een grote schommel te maken. Of stop je hangmat in je tas.  

- Vergeet je frisbee niet

- De grond is vaak vochtig, ook in de zomer. Leg een groot stuk plastic onder je kleed om natte billen te voorkomen. Bij de bouwmarkt haal je voor een habbekrats een groot stuk afdekfolie voor schilderklussen.

- Neem het grootste kleed mee dat je hebt. Of 4. Of 5.

picknickagogo2.jpg

reacties ( 0 )    |    plaats hier je reactie
Geef je reactie
* Verplichte velden zijn gemarkeerd met
*
Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.
*
*
*
laat dit veld leeg

blogposts


Facebook Twitter Pinterest You_Tube