Facebook Twitter Pinterest You_Tube
Paint those sticks and stones -->

Paint those sticks and stones -->

20 July 2013


Het is misschien niet het eerste wat je in je tas gooit voor de vakantie, maar neem eens wat schilderspullen mee. De meest originele canvassen vind je namelijk gewoon naast de tent. Droge takken bijvoorbeeld. Maar ook die steen waar je net nog je grote teen aan stootte.

Je maakt er in een middag de leukste souvenirs van! Een goede reden om de tent in te duiken een grijze dag.

painted-sticks-aztec-tribal-art - Jessica Turnbow.jpgJessica Turnbow

bundle of painted driftwood - sunandgloryshop aangepast.jpgSun and Glory

Magic Sticks - Ginette Lapalme .jpgGinette Lapalme

Een meer subtiele stijl kan natuurlijk ook. Neem een voorbeeld aan deze prachtige sterrenbeelden en veren. Probeer eens 's avonds een aantal sterren in de lucht na te tekenen. Een mooie herinnering en een origineel cadeautje bij thuiskomst.

Constellation Rock Series- Zodiac - sunandgloryshop1.jpgThree feathers - painted stone collection - Natasha Newton, 2013a.jpgSun and Glory (links), Natascha Newton (rechts)

blue stones by geninne art.jpgGeninne Art

Niet zo gezegend met creatief talent? Ook met eenvoudige patronen kun je indruk maken. Door goudverf te gebruiken maak je zelfs een glamourous eyecather van een onopvallende kiezelsteen. En je ziet het hieronder, met niet meer dan een paar stippen tover je een gevonden stukje drijfhout om tot een statement piece!

Reiki stones - optimystic artskopie.jpg
Optimystic Arts

Trails Driftwood - sunandgloryshop.jpg
Sun and Glory

Deze bos takken met kleurverloop is al tof, maar wat denk je van een dip-dye variant? Meer dan een potje verf, wat takken en eventueel afplaktape voor een rechte lijn heb je niet nodig!

pink-branches-CarriageOakCottage,-etsy1a.jpg
Carriage Oak Cottage (etsy)

Met wat kiezels, schoolbordverf en stoepkrijt kun je zelf zoveel lettersteentjes maken als je wilt. Heel leuk om samen met je kinderen te doen. En dan samen kijken wie het leukste woord kan bedenken! Wij geven een voorzet: Woepieloeloeloedoem!

abc_stones - littlepieceofpie.pngLittle Piece of Pie

Is het weer tijd om in te pakken? Neem je schatten mee naar huis! Met een geschilderde tak, wat schroeven en haakjes maak je zo je eigen sleutelrekje. Elke dag met een vakantiegevoel de deur uit, wie wil dat nou niet?

branch keyholder - freepeople blog.jpgFree People blog

Genoeg inspiratie voor de vakantie en daarna!

reacties ( 0 )    |    plaats hier je reactie
Geef je reactie
* Verplichte velden zijn gemarkeerd met
*
Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.
*
*
*
laat dit veld leeg

blogposts


Facebook Twitter Pinterest You_Tube