Facebook Twitter Pinterest You_Tube
Weltevree Outdooroven - Zilverblauw

Weltevree Outdooroven - Zilverblauw

24 June 2016


Ken je het blog van Zilverblauw al? Een aanrader! Anki en Casper maken superleuke blogposts met prachtige foto's. In hun boek SHOOT! leggen ze haarfijn uit hoe je dat doet, zulke mooie beelden maken. Vorige week plaatsten ze een prachtige blogpost over de Outdooroven van Weltevree. Ramvol mooie foto's en een heerlijke pizza! Have a look:

outdooroven weltevree

Anki: "De outdooroven van Weltevree stond al jarenlang op onze verlanglijst. Nu we eindelijk onze tuin een beetje hebben opgeknapt vonden we dat hij niet kon ontbreken. We kochten ‘m bij urbans and indians. De outdooroven combineert een gezellig open vuurtje met de functie van een oven. Je kunt er pizza’s in bakken, maar ook broodjes, vis, gegrilde groenten of marshmallows maken en ondertussen genieten van de warmte van het vuur.

outdooroven

Afgelopen zondag bakten we pizza’s in de outdooroven. Met de basisingrediënten pizzadeeg, zelfgemaakte tomatensaus, mozzarella en basilicum bakten we een overheerlijke pizza. Op het speciale thermometertje kun je zien hoe warm je de oven kunt krijgen met een simpel houtvuurtje."

outdoor ovenzilverblauw outdooroven weltevree

Wil je de volledige blogpost lezen? Kijk dan even op het blog van Zilverblauw.

Meer weten over de Outdooroven van Weltevree? Klik hier.

reacties ( 0 )    |    plaats hier je reactie
Geef je reactie
* Verplichte velden zijn gemarkeerd met
*
Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.
*
*
*
laat dit veld leeg


Facebook Twitter Pinterest You_Tube