Facebook Twitter Pinterest You_Tube
pack your books and bags -->

pack your books and bags -->

9 July 2013


Ga je op pad? In je eentje, met je geliefde, je vrienden of je kinderen? Kamperen of rondzwerven met auto, oldtimer caravan of campertje? Hier de leukste en handigste inspiratie-boeken. Vol praktische kampeergeheimen, mooie wandelingen en weetjes om diepe indruk te maken op je kinderen. En natuurlijk ook: tips om je caravan of camper het coolste vehicel op deze aarde te maken, de beste glampingspots van Engeland en een boek voor eindeloze lol onderweg. Enjoy your trip!

Op de achterbank

op de achterbank.jpgop de achterbank spread pagina.jpg

Op de achterbank is het ultieme vakantie-digi doeboek! Apen uit de Eiffeltoren tikken met je smartphone, zo snel mogelijk een tent opzetten, raadsels oplossen, autobingo, een hilarische buitenlandse woordenlijst. 'Op de Achterbank' is een vakantie-doeboek nieuwe stijl, zo bomvol interactieve én ouderwetse games dat er nog maar één keer wordt gevraagd: Zijn we er al? Namelijk als je op de plaats van bestemming bent.  
Op de achterbank - uitgeverij Snor


My cool caravan

cool-caravan-book.jpgtear-13.jpg

Ken je de My cool..-reeks? My cool carvan is een geweldig kijk-boek vol prachtige vintage caravans. Deze juweeltjes zijn gevonden over de hele wereld, met thema’s als country cottage, oude retro, trailerpark-treasures en recycle. De persoonlijke verhalen, de vormgeving en de fotografie geven een aanstekelijk beeld waarvan je zelf de ‘pimp-my-caravan-kriebels' krijgt.  
My cool caravan - Chris Haddon & Jane Field Lewis


My cool campervan

my-cool-campervan_0.jpgmy-cool-campervan-2.jpg

Na het succes van het boek over vintage caravans, kon een variant over trotse camperbezitters niet uitblijven. Het broertje van My cool caravan heet dan ook My cool Campervan. En oh wat zijn wij jaloers op al die glimmende chromen wieldoppen, knusse bedbankjes en surfer-style aankleding. 


Een kijkboek waar je ook al direct een camper door wilt kopen. Of misschien beter: huren. Want dat kan tegenwoordig op diverse locaties.  
My cool campervan - Chris Haddon & Jane Field Lewis


Op stap - Natuur voor stadse donders

boek-op-stap-in-lente-en-zomer-01.jpgop stap inside.jpg

Natuur-wandel-doe-boek voor stadse donders. Geen vrolijker seizoenen dan de lente en zomer. Naar buiten dus, want groen is goed voor iedereen. En vooral voor kinderen, zo blijkt uit onderzoek. Maar hoe krijg je de beeldschermkoppies van de bank? Met de tips uit het nieuwe boek Op stap in Lente en Zomer is dat een fluitje van een cent. Samen met Natuurmonumenten zocht Snor de 24 leukste lente- en zomerwandelingen uit: van lammetjes kijken tot waterdieren zoeken, en van picknicken tot zeehonden spotten.  
Op stap in de lente en zomer - Gerard Janssen & Claudette Halkes


Glamping getaways

cool_camping_glamping.jpgstrawberry-skys.jpg

Je kunt er niet meer omheen; glamping! Het is niet alleen hot and happening in Nederland maar over de hele wereld! Er komen steeds slimmere, stijlvolle en eigenzinnige manieren om te glampen. Een met berenvellen ingerichte tipi, een prachtige Mogoolse yurt, een Pipowagen volhoutsnijwerk, een Safaritent met ligbad, een retro caravan of in een klassieke Bell tent. In Glamping Getaways vind je de leukste adressen in het Verenigd Koninrijk, de bakermat van het glampen.  
Glamping Getaways - Jonathan Knight


The down and dirty guide to camping with kids

camping with kids image.jpgdown and dirty_samen.jpg

Ben je niet zo'n ervaren kampeerder, maar doe je je kinderen geen groter plezier dan een vakantie met een tent? Dan vraag je je wellicht af waar je eigenlijk op moet letten bij het plannen van je trip, het kiezen van een camping, het inpakken, het opzetten van je tent (zie ook ons de-escalatie-schema), het fixen van een campingmaaltijd, een wilde kat bij je tent, tentspelletjes, kampvuur, een nachtje windkracht 8 en andere kampeerkwesties? The down and dirty guide to camping with kids is een aanrader. Alles wat je moet weten over slapen onder canvas, compleet met checklists, grappige visuals en eindeloos veel praktische tips.   The down and dirty guide to camping with kids - Helen Olsson

--> naar de shop van urbans and indians

--> naar boeken en kaarten

reacties ( 0 )    |    plaats hier je reactie
Geef je reactie
* Verplichte velden zijn gemarkeerd met
*
Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.
*
*
*
laat dit veld leeg

blogposts


Facebook Twitter Pinterest You_Tube