Facebook Twitter Pinterest You_Tube
Je komt ook naar het Snor Festival, toch?

Je komt ook naar het Snor Festival, toch?

14 September 2015


Goed nieuws: op 20 september is het weer tijd voor misschien wel het leukste familiefestival van Nederland: Het SNOR FESTIVAL op Camping De Lievelinge in Vuren! Het Snor Festival staat bekend om z'n creatieve en feestelijke sfeer. Overal zijn tal van dingen te doen, te maken, te beleven en te proeven. Vorig jaar was het festival een daverend succes en dit jaar is het festijn nog groter, met nog meer workshops, muziek en gezelligheid. En er is een thema: Liefde! Kijk! Want draait het om! En om lekker buiten zijn. Daarom is urbans and indians paraat met maar liefst 4 workshops!

SF15_FlyerA5_05_LR_Page_1.jpg

Urbans and indians stookt het kampvuurtje op en leert je different popcorn maken! Klaar met zoet en zout? Wat dacht je van de smaak curry-komijn? Of rozemarijn-parmezaan? Mjam! Of ken je Bananarama; warme banaan met gesmolten snickers uit het vuur? Ook een topper voor bij het kampvuur! Natuurlijk kun je bij de Bell tent van urbans and indians ook good old marshmallows roosteren. En to put the glam in glamping: je eigen glamping sieraad maken. Kom je ook?  

Verder zijn er natuurlijk tal van andere workshops voor mannen, vrouwen, grote en kleine kinderen: worsten draaien, handlettering, Circus Moustache, bommetje maken, reuze zeepbellen maken, Relax Mama, lindyhoppen (dat is dus een heel aanstekelijke dans), plantenhangers macrameeën, illustreren en bier proeven. Verder kun je meedoen aan de super-geheugentraining, workshop papier knippen, snor breien, flockprint of buttons maken. Er is muziek van Roos van Rebergen (Roosbeef) de Easy Alohas en de Jesus Evil Highway. De befaamde zweefmolen staat er weer, je kunt meedoen aan de bingo en hebt de kans om alle auteurs, illustratoren, andere medewerkers en fans van Uitgeverij Snor in het wild ontmoeten. Meer weten? kijk hier in het programmaboekje.

En valt er ook wat te eten? Tuurlijk! Want liefde gaat door de maag! Je kunt voor allerlei lekkers terecht bij het restaurant van De Lievelinge, Kees & Kwartel. Daarnaast kun je genieten van heerlijk biologisch ijs van De IJsfiets en kun je voor Franse lekkernijen terecht bij Vive le Vin; een mobiele wijnbar die ook koffie schenkt! Zo veel leuks! Bang dat je verdwaalt? Kijk hier alvast op de plattegrond:

SF15_Festivalplattegrond.jpg

 

Tijdens het festival kunnen bezoekers een duik nemen in de Wereld van Snor en komen de Snorboeken tot leven. Op één van de leukste plekken van Nederland - camping de Lievelinge in Vuren, kun je de hele dag eten, dansen, zwemmen, drinken, shoppen en duizend en twee dingen leren. Organisator en iitgever Annemarieke Piers over het succes van het Snor Festival: "Mensen vinden het fijn om elkaar live te ontmoeten, na elkaar via social media en gemeenschappelijke interesses te hebben leren kennen. Het Snorfestival blijkt een echte gathering te zijn, van instagrammers en bloggers die elkaar nog nooit in persoon hebben gezien en natuurlijk van de vele snorfans. Ook leren mensen graag dingen op een laagdrempelige manier. De creatieve workshops zaten bommetje vol en deelnemers die het niet gelukt was ertussen te komen, waren echt teleurgesteld. Daarom hebben we dit jaar twee keer zoveel op het programma staan. Ook de wat mannelijkere workshops komen dit jaar aan bod. Een mancave ja, zodat de vrouwen rustig boeketten kunnen stylen en leren illustreren, terwijl de man bier proeft, worstendraait of leert grunten. Met kinderen die bezig gehouden worden in het circus. Fijn toch."

SF15_FlyerA5_05_LR_Page_2.jpg

TICKETS EN WORKSHOPBONNEN
Met je ticket (€ 10,-) krijg je toegang tot het festival op kampeerterrein De Lievelinge. Muziekoptredens en een aantal workshops zijn gratis, voor andere kun je bij de kassa een workshopbon (€ 5,-) kopen. Je kunt met de workshopbon ook terecht bij Snors boekenwinkel om een boek of zo'n lekkere cocoloade reep te kopen.

WAAR EN WANNEER
SNOR FESTIVAL 2015, Kampeerterrein De Lievelinge in Vuren, van 12 tot 18u.

Meer info op www.dewereldvansnor.nl 

reacties ( 0 )    |    plaats hier je reactie
Geef je reactie
* Verplichte velden zijn gemarkeerd met
*
Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.
*
*
*
laat dit veld leeg

blogposts


Facebook Twitter Pinterest You_Tube