Facebook Twitter Pinterest You_Tube
vers buitengeluk uit Parijs

vers buitengeluk uit Parijs

15 September 2014


Om stapels nieuw buitengeluk in te kopen, togen we vorige week naar Maison & Objet in Parijs. Op deze belachelijk grote inkoopbeurs zochten we mooie producten voor een nieuw buitenseizoen. In de stands van Ottomania, Pleased to meet, Zenza, Ferm Living, Gloster, Anorak, Belanka en vele anderen zagen we veel moois. En in Parijs zelf natuurlijk. Een snel beeldverslag:

gare_du_nord.jpgdieren2.jpg

olielampen.jpg
hamamdoeken_ottomania_parijs8.jpghamamdoeken_ottomania_parijs5.jpghamamdoeken_ottomania_parijs4.jpgparis_streetview.jpgbasic_cookset.jpgbelanka.jpgdekens_bunad2.jpggloster_buitenmeubilair.jpgcaravanbed.jpgAnorak.jpgkunststof_kleden.jpgkleden_parijs1.jpghangstoel.jpghangding.jpgparis_streetview5.jpgstoere_supplies.jpgstof2.jpgtipi_dip_dye.jpgdieren1.jpgplanjes_ferm_living.jpgpopcornpan.jpgurbans_and_indians_seineoever.jpgmerci_entree.jpgmerci_olielamp.jpgparis_streetview11.jpg

Inkopen is écht een van de leukste kanten van ons werk. Volgend jaar presenteren we opnieuw een aantal mooie en fijne buitenproducten, van ons eigen label, én dat van anderen. To be continued!

--> naar de shop van urbans and indians

fotografie: urbans and indians

reacties ( 0 )    |    plaats hier je reactie
Geef je reactie
* Verplichte velden zijn gemarkeerd met
*
Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.
*
*
*
laat dit veld leeg
Facebook Twitter Pinterest You_Tube