Facebook Twitter Pinterest You_Tube
pitch up inside!

pitch up inside!

24 February 2013


Soms staat het weer een goede kampeersessie in de weg. Maar niet getreurd; indoor camping is hot! Steeds meer mensen ontdekken de magie van het binnen kamperen. Weet je nog hoe het voelde toen je als kind een tent bouwde? En weet je nog hoe het voelde toen je er ook in mocht slapen? Wow! Of die nacht na je verhuizing, in een simpel bedje tussen de dozen? Even los zijn van de vaste dingen om je heen, heeft iets magisch. Doe het gewoon weer! Sommigen mensen volgen er een ingewikkelde cursus of 8 daagse retraite voor, maar het kan ook simpel. Sleep je matras naar een andere kamer, bouw een tent in je woonkamer of hang een hangmat op boven je aanrecht.

Maar nu zal je denken: hoe doe je dat dan met die haringen in je vloer? De oplossing: via Marktplaats / oudijzer-handel koop je een paar gewichten v 10-20kg en je hebt nooit meer een haring nodig. Scheerlijnen eenvoudigweg vastzetten met de gewichten en je tent staat als / in een huis!

Op de pinterest pagina van urbans and indians vind je alle inspiratie die je nodig hebt voor een goed potje indoor camping. Neem een kijkje en get inspired!

indoorglamping1.jpg

indoorcamping2.jpgpitch_up_inside_urbans_and_indians.jpg

indoorcamping3.jpg

naar --> de pinterest pagina van urbans and indians

naar --> de shop van urbans and indians

reacties ( 0 )    |    plaats hier je reactie
Geef je reactie
* Verplichte velden zijn gemarkeerd met
*
Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.
*
*
*
laat dit veld leeg

blogposts


Facebook Twitter Pinterest You_Tube