Facebook Twitter Pinterest You_Tube
Bohemian wedding in the woods -->

Bohemian wedding in the woods -->

2 October 2013


Je grote liefde heeft je ten huwelijk gevraagd! En jij zei JA! En nu? In het stadhuis trouwen, een treurig zaaltje boeken? Dat moet anders kunnen vinden wij. Wat dacht je van een glamping-waardige bruiloft in het bos? Trouwen in een tipi, lampionnen in de bomen, picknicken met familie en vrienden, samen een hoge rots beklimmen: dat KLINKT niet alleen romantisch, dat is het ook!

Wij hebben alvast de mooiste inspiratiebeelden voor je op een rij gezet. Van wilde bloemen tot warme dekens voor de late avond, een echte bohemian bruiloft kan niet zonder!

via ruffledblog.jpgForest wedding via Ruffled blog

outdoor wedding via stylemepretty.jpgAlicia, Bill’s Rustic Glamping Inspired Wedding via diybride.jpgCarla Ten Eyck - Outdoor wedding (links), Jenny GG Photography - Rustic glamping inspired wedding, Kitsap, Washington (rechts)

13. rae, shane - rustic, vintage wedding in donnelly river, western australia - Leah Kua1.jpg

Leah Kua - Rustic vintage wedding in Donnelly River, Australia

 

real irish teepee wedding via styleserendipitykopie.jpgPaula O’Hara - Teepee wedding, Ireland

Zo’n bruiloft in een tent ziet er toch geweldig uit? Ook als je het ja-woord niet in een tent wilt geven zijn er genoeg glamping mogelijkheden. Wat dacht je van een privé camping om alle gasten te laten overnachten? Of regel een prachtige tent speciaal voor jullie om de huwelijksnacht onder de sterren door te brengen.

Christine, Ian’s Woodland Wedding Invitations.jpgChristine&Ian - Lasercut pop-up wedding invitations

Wild child - wedding style inspiration - LANE.jpgvia kissthegroom.jpgWild flowers via LANE (links), Leaves via Kiss the groom (rechts)

bluebird blog vintage wedding.jpgBrooke Schwab - Bohemian wedding, Nashville, Tennessee

strawberry cake, photo by Chelsea Fuss.jpgoutdoor-tented-wedding-dorset_032a.jpgChelsea Fuss - Strawberry cake (links), Sam Maber - Outdoor tent wedding, Dorset (rechts)

Een ontspannen picknick is stukken leuker dan een lopend buffet. Picknickkleden zijn een perfecte sfeermaker voor vrolijk gestreepte rietjes staan heel feestelijk in je zelfgemaakte limonade!

bluebird blog Bohemian wedding receptionkopie.jpgBrooke Schwab - Bohemian wedding, Nashville, Tennessee

Een buiten bruiloft in het zonnetje is natuurlijk heerlijk, maar het weer blijft onvoorspelbaar. Voor koudere momenten of voor bij het kampvuur in de late avond zijn wollen dekens heel fijn. Leg een flinke stapel kleden en dekens neer. Je gasten zullen je dankbaar zijn als het feest doorgaat tot in de late uren.

snippetandink-quirky-diy-ranch-wedding_colorful-arrow-bouquet-7.jpgJenna Cole with Lynn in Love - Quirky DIY ranch wedding, Texas

Vind je Nederlands weer niet romantisch? Zwijmel de komende 5 minuten weg bij deze video, wedden dat die paar druppels regen jullie mooie dag niet kunnen verpesten?

Vergeet het belangrijkste niet: GENIET van elkaar, van de voorbereidingen en van jullie dag! En neem vooral de tijd om af en toe samen stiekem weg te glippen tussen de bomen ;-)


van onze gastblogger Anne van Midden - Inspire Styling

reacties ( 2 )    |    plaats hier je reactie
17.01.2014 gepost door Liza
Wauw wat ziet dat er mooi uit! Heerlijk zo'n feestje buiten.
01.08.2017 gepost door talya
love it
Geef je reactie
* Verplichte velden zijn gemarkeerd met
*
Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.
*
*
laat dit veld leeg

blogposts


Facebook Twitter Pinterest You_Tube