Facebook Twitter Pinterest You_Tube
de-escalatieschema tent opzetten -->

de-escalatieschema tent opzetten -->

27 June 2013


Vakantie. In onze dromen gaan we zorgeloos uitwaaien op een plek waar alles mooi, goed en harmonieus is. HEER-LIJK gaat het worden! Maar in de praktijk blijkt het vaak neer te komen op deze even eenvoudige als ontluisterende formule: vakantie = ruzie. Want vroeg of laat moet er toch een tent opgezet worden. De ultieme relatietest zo zegt men, en af te lezen aan de hoeveelheid stellen die na een lange autorit elkaar bijna te lijf gaan met de tentstokken, is het waar. Tel daarbij op de stressverhogende factoren ontbrekende onderdelen, huilende kinderen (want moe, dorst, honger, warm) en campingburen die er eens even goed voor gaan zitten met een biertje in hun hand. #$%##*!!!

kaboul.jpg

Ga je het nog leuk hebben in de week die volgt? Of wordt de knallende ruzie waarmee de vakantie begon, een aanleiding om alle stress en frustratie van het afgelopen jaar er een week lang uit te gooien?

Mensen met een Bell tent hebben het makkelijk. Die is in no time op te zetten. Echt waar! Maar urbans and indians helpt graag al die andere mensen hun leven makkelijker te maken. Om hun vakantie in totale pais en vree te beginnen en ook te eindigen, met een dito middenstuk. Daarom bieden we je een DE-ESCALATIESCHEMA TENT OPZETTEN. Want, zoals onze oma al zei: voorkomen is beter dan genezen.

urbans and indians_De-escalatie schema tent opzetten.jpg

Ons reddings-schema is makkelijk te downloaden en printen op een A4. Dat past dus prima in het handschoenenvakje van de auto. Dan weet je zeker dat bij je hebt, als de nood aan de man is. En voor iedereen met een Bell-tent: geef hem aan je buren. Fijne vakantie!

--> naar download

--> Liever een Bell tent kopen?

schema: Anne van Midden - Inspire Styling

reacties ( 0 )    |    plaats hier je reactie
Geef je reactie
* Verplichte velden zijn gemarkeerd met
*
Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.
*
*
*
laat dit veld leeg

blogposts


Facebook Twitter Pinterest You_Tube