Facebook Twitter Pinterest You_Tube
Ook jij kunt er eentje beginnen!

Ook jij kunt er eentje beginnen!

15 February 2016


Ken je het razend populaire fenomeen De Buurtcamping al? Deze zomer vindt alweer de 4e editie van De Buurtcamping plaats: tal van stadsparken veranderen in een tijdelijk kampeerwalhalla waar ál je buurtgenoten elkaar ontmoeten en iedereen een onvergetelijke tijd heeft. Leuk? Zeker weten! En jij kunt het voortouw nemen! Want De Buurtcamping is op zoek naar Campingbeheerders. Ben je die vrolijke enthousiasteling, die graag mensen samenbrengt en van kamperen houdt? Dan ben jij de ideale initiator van De Buurtcamping in jouw buurt!

buurtcamping_oproep_urbans_and_indians.jpg

Kamperen in je eigen stadspark is heel aanstekelijk! Lees hier alle enthousiaste verhalen van buurt-kampeerders maar eens. We zijn heel benieuwd hoeveel bruisende Buurtcampings er komend jaar weer zullen opduiken. 10? 14? 22? Want het kan dus ook bij jou in de buurt! Jouw buurtgenoten zouden het fantastisch vinden als De Buurtcamping wordt georganiseerd in het park bij jou om de hoek. Daarom zoekt De Buurtcamping voor komende zomer nieuwe Campingbeheerders die met hun eigen team een lokale editie van De Buurtcamping organiseren. Hier lees je alles (nou ja, bijna alles) over wat het betekent om De Buurtcamping te organiseren en waarom dit zo super-leuk is!

Spread Opzij Anneke Hymmen.jpg

T-shirt.JPG134641-8c1037ce-0a71-4f83-b65c-4212788b700e-beeld_2520oosterpark-large-1404234593.jpg

Dit jaar is De Buurtcamping in het eerste weekend van ‘de grote zomervakantie’: in midden Nederland is dat van 8 t/m 10 juli, in regio Zuid van 15 t/m 17 juli en in het noorden van het land van 22 t/m 24 juli. Zo maken we samen een vrolijke karavaan van Buurtcampings. Iedereen kan meehelpen, activiteiten organiseren en een tentje opzetten.

Wil jij betrokken zijn en misschien wel Campingbeheerder worden? Bekijk dan de site van De Buurtcamping, duik in het projectplan of stuur een mail naar campingbeheerder@debuurtcamping.nl. Doe je mee?

Schermafbeelding 2016-02-03 om 22.14.41.png

HAPPY CAMPING TO YOU ALL!

reacties ( 0 )    |    plaats hier je reactie
Geef je reactie
* Verplichte velden zijn gemarkeerd met
*
Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.
*
*
*
laat dit veld leeg


Facebook Twitter Pinterest You_Tube