Facebook Twitter Pinterest You_Tube
Ansichtkaarten borduren

Ansichtkaarten borduren

8 August 2013


Denk je dat ansichtkaarten borduren iets is voor oude oma's of tuttige buurvrouwen? Dan is het tijd om je mening bij te stellen. De jonge Amerikaanse kunstenaar Shaun Kardinal verandert de traditionele vakantiegroet in een absolute wanna-have. Of wanna-receive in dit geval!

Begijp ons niet verkeerd; wij zijn blij met de komst van sms, what's app, facebook, twitter en Skype hoor, maar het betekent ook de stille dood van de ansichtkaart vanuit een ver buitenland. Eeuwig zonde. Want het is altijd leuk om een exotische groet op je mat te vinden, en nog leuker is het misschien om ze uit te zoeken. Lekker foute foto's in hysterisch opgepompte kleuren. Het gras altijd groener, de zee altijd blauwer dan in real life. Heerlijk. De jonge Amerikaanse kunstenaar Shaun Kardinal zoekt de mooiste vintage exemplaren uit en geeft ze een nieuw beeld door ze met geometrische patronen te borduren. Het resultaat is geweldig. Do try this at home!

Shaun Kardinal bridge.png

Shaun Kardinal rocks.png    Shaun Kardinal geo.png

Laat je inspireren en neem een setje borduurgaren en naalden mee in de bagage. Of nog leuker, koop dat bij de lokale handwerkwinkel. Zoek gekke ansichtkaarten en verras je vrienden met een bijzondere vakantiegroet. 

Shaun Kardinal ball.png   Shaun Kardinal Sun.png

Shaun Kardinal deco.png

Shaun Kardinal geo3.png

Bekijk meer werk van Shaun Kardinal op zijn site.

reacties ( 0 )    |    plaats hier je reactie
Geef je reactie
* Verplichte velden zijn gemarkeerd met
*
Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.
*
*
*
laat dit veld leeg

blogposts


Facebook Twitter Pinterest You_Tube